Pametne Kuće

Pametna Kuća je dom dizajniran za dodavanje vrednosti, udobnosti i praktičnosti, energetske efikasnosti, sigurnosti i bezbednosti, buduće proširenje i marketabilnost na vaš dom.

Kućna automatizacija tehnologije je jedan od glavnih pitanja sa kojim se suocavaju danas kupci kuća. Sve više i više vlasnika kuća uzimaju za opciju da instaliraju napredne instalacije pod nazivom ''strukturni ožičeni sistemi'' iza zidova svojih novih ili postojećih domova da se nose sa inovacionih zahtevima tehnologije.

Strukturno ožičeni sistemi omogućavaju mnogo veći stepen umrežavanja i sposobnost digitalne komunikacije. Vaš struktuiran ožičen sistem postaje elektronska osnova za mnoštvo naprednih usluga poput telefona, interneta, kablovske ili satelitske televizije, umrežavanje računara, audio i video, sigurnost, čak i kod upravljanja kućom - tako što se menjaju instalacije zica koje se do tada služile za televiziju i telefone. Ali, možda najvažnije, strukturirani mrežni sistemi imaju dovoljno kapaciteta da podrži sadašnje i buduće digitalne tehnologije.


Šta može Pametna Kuća da pruži?

Pametna Kuća je opremljena sa mnogo više od jednostavnog umrežavanje računara ili sistema za kućni bioskop. I ona je nezavisna od bilo kog specifičnog proizvođača. Možete instalirati bilo koji od trenutno dostupnih automatizacija kuće ili opreme za potrošačku elektroniku. Ili, možete čekati i instalirati samo one sisteme koje želite - po sopstvenoj želji, kako vam vaše potrebe i vaš budžet dozvoljavaju. Naš paket pruža alate potrebne za planiranje žica u vasem domu za devet kućnih automatizacionih podsistema:

  • Bezbednost - bezbednosni senzori za prozore, vrata, pokret, razbijanje stakla i dim - može da pruži ključne informacije o sigurnosti vaše kuće kada ste u kući ili kada ste odsutni.

  • Osvetljenje i kontrola zatamljenja - ožičenje za smeštaj svih interfejsima kontrolnog sistema, od prekidača za svetlo do zidno-monitranih panela na dodir. Sistemi za osvetljenje, kontrolišu sva svetla u kući da bi napravili posebne režime rada i prilagodili se specifičnim funkcijama (kućni bioskop, sigurnost i bezbednost). Ožičenje može takođe da obezbedi da se prilagodi motorizovanim roletnama, senkama, ili draperiji. AC žična konfiguracija je dizajnirana tako da radi sa AC i DC motorima.

  • Telekomunikacije - linije posvećene za modem i data konekcije kao što su kompjuteri i faksovi, mogu se izrutirati i promeniti za bilo koju ožičenu sobu.

  • Kontrola klime - automatska klima tokom cele godine. Informacije iz sistema KGH mogu da se unose u centralni kompjuter za jedinstvenu pristupnu tačku vašoj trenutnoj konfiguraciji obezbeđujući pristup konfornoj kontroli jednim dodirom.

  • Kućno umrežavanje - priključi-i-pusti spremne računarske mreže za Ethernet (CAT 5e) omogućenim komponentama. Prilagođava Wi-Fi, 802.11 i Bluetooth komponenti, koje pružaju portala spolja omogućavajući daljinsko nadgledanje ili promene da se ostvare iako ste daleko od kuće.

  • Cela Kuća Audio/Video - deljenje više audio i / ili video izvora sa više zona. Instalacija je tipično ugrađena ili skrivena i omogućava pristup muzici i video izvorima koji su rašireni širom vaše kuće.

  • Kućni Bioskop - audio / video sistem za zabavu ima automatizaciju da primi 5 - ili 7-kanalnih audia, sabvufer, motorizovanih ekrana, montirnih projektora, i direktan pogled na monitoru.

  • Nadzor - ožičenje za smeštaj crno-belih i kamera u boji za video nadzor, sa ili bez zvuka. Takođe može da primi video sistem za snimanje.

  • Elektronski Unos Pristup - ožičenje može biti primenjeno za smeštaj elektronskih udara vrata, brave, brave smicanja, zvonce na vratima, interfoni, i razne elektronske ključne sisteme.

Želimo priliku da se sretne sa vama.Pametna Kuća pruža sveobuhvatnu, ali jednostavnu, analizu potreba koje će vam pomoći u definisanju potencijala za vaš dom. Mogućnosti za tehnologiju i digitalne komunikacije su ograničene samo maštom. Molim vas, pozovite +381112418181, e-mail ili popunite naš online obrazac za više informacija.